Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Σεμινάριο με θέμα "Αφήγηση Ζωής"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
αφήγηση (Διάφορα)
βιωματικό σεμινάριο (Διάφορα)

Σεμινάριο με θέμα "Αφήγηση Ζωής"

0.0
Περιγραφή
Το σεμινάριο "Αφήγηση Ζωής" γιορτάζει τα 10 χρόνια του με ένα εισαγωγικό βιωματικό τρίωρο δημιουργικής γραφής, με ελεύθερη είσοδο, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, 5 - 8μμ., και με το βιβλίο "Αδέσποτα", από τις εκδόσεις Ταξιδευτής, το οποίο συμπεριλαμβάνει 45 αφηγήσεις για την παιδική και εφηβική ηλικία που γεννήθηκαν στο πλαίσιό του.

Καθώς οι λέξεις είναι το βασικό υλικό που χτίζουμε τη σχέση μας με την πραγματικότητα, η δύναμη της γραφής γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο: έκφρασης, επικοινωνίας, αυτογνωσίας, δημιουργικότητας, προσωπικής ανάπτυξης, και ο τρόπος για να ανακαλύψουμε το θησαυρό του συγγραφικού μας εαυτού.

Το βιωματικό σεμινάριο γραφής "Αφήγηση Ζωής" της δημοσιογράφου και συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλίας Πατούλη, διανύει τον 10o χρόνο του με πολλές συνεργασίες και εκδηλώσεις στο ενεργητικό του.

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη. Όσοι ενδιαφέρονται χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή, διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος: cpatouli@yahoo.gr ή 6944203863.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017