Περιγραφή
Το Filmschool.gr σε συνεργασία με την Art syndicate παρουσιάζουν στο Booze Cooperativa, ένα Σεμινάριο Κινηματογράφου, μύηση στην τέχνη της σκηνοθεσίας.
Πέντε εβδομάδες, έξι σύγχρονοι Έλληνες Κινηματογραφιστές, παραδίδουν από ένα 5ωρο masterclass Σκηνοθεσίας & Κινηματογράφου.
Γιώργος Ζώης, Γιάννης Οικονομίδης, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Σύλλας Τζουμέρκας, Φίλιππος Τσίτος, Άγγελος Φραντζής.
Tο σεμινάριο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για νέους κινηματογραφιστές, ηθοποιούς αλλά και για όποιους ενδιαφέρονται για το σινεμά, να έρθουν σε επαφή με τους σύγχρονους σκηνοθέτες του ελληνικού κινηματογράφου και μέσω ανάλυσης και ερωτοαπαντήσεων [Q&A] να αντλήσουν και να συγκεντρώσουν πολύτιμες πληροφορίες, απόψεις και γνώσεις πάνω στην Έβδομη Τέχνη.
Κινηματογραφική αποδόμηση ταινιών των ίδιων των δημιουργών.
Ανάλυση της κινηματογραφικής γλώσσας μιας ξενόγλωσσης ταινίας, επιλογής του εκάστοτε σκηνοθέτη.
Εισηγητής σεμιναρίου:
Χρήστος Πυθαράς
Έναρξη: 29 Οκτωβρίου 2016
Διάρκεια: 45 ώρες
Δεν υπάρχουν σχόλια