‘Οσοι αγαπούν το τρέξιμο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι από κοντά τον αγώνα δρόμου SNF Nostos Run, την ιδιαίτερα αγαπητή αθλητική διοργάνωση του ΙΣΝ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος, και που θα ενώσει για έβδομη συνεχή χρονιά τους δρομείς στις 25 Αυγούστου, κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας.
Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές των 10 και των 6 χλμ., καθώς και διαδρομή 1 χλμ. για αθλητές των Special Olympics κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας. Η εκκίνηση των δύο πρώτων διαδρομών θα γίνει στις 19:30 για τα 10 χλμ. και στις 20:30 για τα 6χλμ., στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τους δρομείς να διασχίζουν το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια, μέσω της Λεωφόρου Συγγρού, να τερματίζουν στο ΚΠΙΣΝ.
Ο SNF Nostos Run δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ωστόσο θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν την επίδοσή τους.
Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται ηλεκτρονικά και μόνο (πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) προς τον εκάστοτε οργανισμό που επιλέγει ο δρομέας, μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Αναγέννηση & Πρόοδος", η οποία έχει τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα. Στη συνέχεια, η "Αναγέννηση & Πρόοδος" θα αποδώσει το συνολικό και πλήρες ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε έναν από τους δυο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Εγγραφή εδώΣτα πλαίσια του "Summer Nostos Festival".