Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Streetdose live στο Ίλιον plus

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Τζαζ
Ροκ
folk (Μουσική)
Fusion (Μουσική)

Streetdose live στο Ίλιον plus

0.0
Περιγραφή
Οι STREETDØSE είναι ένα νεοψυχεδελικό ροκ σχήμα που δημιουργήθηκε το 2018. Παίζοντας σε Ελλάδα και Ευρώπη, από stage clubs μέχρι open air festivals, στόχος της μπάντας είναι η δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας που συνδυάζει πολλά είδη μουσικής. Από rock n’ roll riffs πάνω από jungle beats, μέχρι folk μελωδίες μαζί με electronics.

Οι The Lobsters είναι ένα αγγλόφωνο Rock & Roll συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2019. Έχουν κάνει διάφορα shows ως headliners σε ιστορικά venues και εμφανίστηκαν σε festivals, όπως Athens Music Week, Under The Sun Fest, Tholoto Fest μοιράζοντας την σκηνή με σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ συνεχίζουν ενεργά κάνοντας live εμφανίσεις σε διαφορά μέρη της Ελλάδας.

Οι Hummings είναι ένα psychedelic folk rock σχήμα από την Αθήνα. Συνθέτουν και παρουσιάζουν το δικό τους original υλικό καθώς και επεμβαίνουν σε παραδοσιακά κομμάτια δίνοντάς τους ένα σύγχρονο approach. Aντλούν υφές και ηχοχρώματα από διάφορες γωνιές της παγκόσμιας μουσικής (όπως folk από όλον τον κόσμο, jazz, fusion, psychedelic rock, post rock κ.α.) και δίνουν βάση σε αυτοσχεδιαστικά μοτίβα και πειραματισμούς δημιουργώντας έναν πολύμορφο και πολύχρωμο ήχο, με σκοπό να ταξιδέψουν το μυαλό σε διάφορα τοπία της φύσης και του εσωτερικού κόσμου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Πόρτα: 10€
Προπώληση: 8€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo