Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

The Lullaby Project "Όνειρα γεμάτα μουσική και αγάπη"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

The Lullaby Project "Όνειρα γεμάτα μουσική και αγάπη"

0.0
Περιγραφή
Το Lullaby Project επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε σύμπραξη με το μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece και το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Στη φετινή εκδοχή του Lullaby Project, το El Sistema Greece συνεχίζει να διευρύνει το φάσμα της γονεϊκότητας πέρα από το φύλο και τη βιολογική σχέση και να γιορτάζει καθολικά την αγάπη για τα παιδιά, παρουσιάζοντας ξεχωριστές μουσικές ιστορίες που αναδεικνύουν πλήθος επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα, "παρεμβαίνοντας" θετικά στις σχέσεις που τις γέννησαν, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αποδοχής με αγάπη και μουσική.

Ένα ομόφυλο ζευγάρι που ονειρεύεται έναν κόσμο ίσων ευκαιριών για το παιδί που υιοθέτησε, νέοι μπαμπάδες προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού που αγωνιούν να δουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν, μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα τέσσερα παιδιά της ζώντας κάτω από το όριο της φτώχειας, αλλά και κοινωνικοί λειτουργοί που φροντίζουν ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την παιδικότητα και την εμπιστοσύνη τους σε έναν κόσμο ενηλίκων που δεν κατάφερε να τα προστατεύσει, είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές των 8 ιστοριών του φετινού Lullaby Project.

Οι καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοσυνθέτες και τραγουδοποιοί Anser, Ηλίας Βαμβακούσης, Παύλος Παυλίδης, Γιώργος Κασαβέτης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Theodore, Ρωξάνη Χατζηδημητρίου και Γιάννης Χριστοδουλόπουλος αναλαμβάνουν να μεταγράψουν συναισθήματα, ευχές και ελπίδες σε νότες, ντύνοντας με μουσική τα όνειρα των παιδιών αλλά και των γονιών τους για εκείνα. Οι πρωτότυπες αυτές μουσικές ιστορίες θα παρουσιαστούν στο κοινό τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 19.30 στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε μία ακόμα μουσική γιορτή για τη μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού, και θα είναι διαθέσιμη live εδώ, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή μέσω του ticketservices.gr.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo