Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Το Καλώς Συγκερασμένο Κλειδοκύμβαλο του J. S. Bach στη Γερμανική Εκκλησία

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Το Καλώς Συγκερασμένο Κλειδοκύμβαλο του J. S. Bach στη Γερμανική Εκκλησία

0.0
Περιγραφή
H Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου παρουσιάζει σε μια μυσταγωγική συναυλία το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στη Γερμανική Εκκλησία (Σίνα 68) το "Καλώς Συγκερασμένο Κλειδοκύμβαλο" του J. S. Bach, 24 Πρελούδια και Φούγκες σε όλες τις τονικότητες (1o Βιβλίο).

Πρόκειται για μία συναυλία βαρύνουσας σημασίας, από ακαδημαϊκή, ερμηνευτική και εκπαιδευτική άποψη, καθώς το "Έργο των Έργων", όπως το αποκάλεσε ο R.Schumann παίζεται σπανιότατα ολόκληρο σε διεθνές επίπεδο και κατατάσσεται στα θεσπέσια απαιτητικά έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου, που παρουσιάζουν πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιλόμουσο κοινό.

Το "Καλώς Συγκερασμένο Κλειδοκύμβαλο", μαζί με τις 32 Σονάτες του L. v. Beethoven, αποτελούν τη Βίβλο της Πιανιστικής Τέχνης.

Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου έχει επιμεληθεί με αναλυτικά ερμηνευτικά σχόλια την έκδοση του 1ου Τεύχους του "Καλώς Συγκερασμένου Κλειδοκύμβαλου" για λογαριασμό των εκδόσεων Φίλιππος Νάκας, έκδοση την οποία έχει εκθειάσει ο ίδιος ο Alfred Brendel σε γραπτό του σχόλιο.

Το πιάνο της συναυλίας είναι YΑΜΑΗΑ CFX, ευγενική παραχώρηση του Μουσικού Οίκου Φίλιππος Νάκας.

Προσέλευση έως τις 19:45.
Έναρξη Συναυλίας 20:00 (ακριβώς).

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Εισιτήρια: 15€
Προπώληση: στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2025
art&life logo