Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

Τρίαθλο Sprint & Olympic

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Τρίαθλο Sprint & Olympic

0.0
Περιγραφή
Τρίαθλο Sprint & Olympic 20 Οκτωβρίου στο Σχοινιά.

Η εκκίνηση του αγώνα, και για τις δύο αποστάσεις, θα δοθεί μεταξύ 8:00 και 9:00 το πρωί της Κυριακής, 20 Οκτωβρίου. Όσον αφορά στη διαδρομή: - Tο κολυμβητικό σκέλος θα εκτελεστεί μπροστά από το Μoraitis Βeach.

Η απόσταση: Sprint: 750m-20km-5km & Olympic: 1,5km-40km-10km. 

Διαδρομή αγώνα

• Κολύμπι σπριντ (750μ)
Εκκίνηση και έξοδος στο Μoraitis Βeach Αφήνουμε τις σημαδούρες στο αριστερό μας χέρι. Τις περνάμε όλες απ’ έξω στην διαδρομή που θα είναι σχεδιασμένη.

• Κολύμπι ολυμπιακή απόσταση (1500μ)
2 γύροι των 750μ.

• Ποδήλατο
Βγαίνουμε από τη ζώνη αλλαγής ή οποία θα βρίσκεται στο parking του Moraitis Beach και κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι προς το ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο. Κάνουμε τον γύρο του κωπηλατοδρομίου, έχουμε πάντα το νερό στα αριστερά μας. Θα υπάρχουν εθελοντές και σημάδια! Βγαίνουμε από το κωπηλατοδρόμιο και κάνουμε δεξιά στη λεωφόρο Σχινιά, όπου και πάμε ευθεία μέχρι το τέλος της. Εκεί κάνουμε αναστροφή και την ξανακατεβαίνουμε με κατεύθυνση πάλι την είσοδο του κωπηλατοδρομίου, όπου ξαναμπαίνουμε και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδρομή (γύρο κωπηλατοδρομίου και λεωφ. Σχινιά). Αφού το κάνουμε 2 φορές για την σπριντ και 4 για την ολυμπιακή απόσταση, στρίβουμε δεξιά πηγαίνοντας για τη ζώνη αλλαγής, εισερχόμενοι στο πάρκινγκ του Μoraitis Βeach μπαίνουμε από την κάτω πλευρά της ζώνης και ξεκαβαλάμε σε σημείο που θα υπάρχει εθελοντής για να αφήσουμε το ποδήλατό μας.

• Τρέξιμο
Βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής κάνουμε δεξιά κατευθυνόμενοι πάντα δεξιά στην άκρη και μπαίνουμε στο κωπηλατοδρόμιο ακολουθώντας τα σημάδια. Στο τρέξιμο συνεχίζουμε όλο ευθεία περνώντας την πύλη/είσοδο/φυλάκιο και περνάμε πίσω από τις κερκίδες, όπου τρέχουμε στον παράδρομο μέχρι το σημείο που θα είναι το γεφυράκι και θα υπάρχει ο τάπητας χρονομέτρησης, επιστρέφουμε δε από τον ίδιο δρόμο.

Στην ολυμπιακή απόσταση πραγματοποιείται η ίδια ακριβώς διαδρομή 2 φορές. Η αναστροφή του τρεξίματος (για την ολυμπιακή) γίνεται στο parking του Μoraitis Βeach. Τερματισμός δίπλα από τη ζώνη αλλαγής.

Υπάρχει δυνατότητα ατομικής και ομαδικής συμμετοχής. 

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2025
art&life logo