Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη κάνει την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση με την νέα χρονιά και ταυτόχρονα γιορτάζει και τα γενέθλιά της. Με καινούρια ανανεωμένη μπάντα μέσα από την ενορχηστρωτική ματιά του εξαίρετου μουσικού και συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου θα χαρίσει μια μοναδική βραδιά.
Με αφετηρία τα δύο τελευταία της single "Ζαχαρούλα" (διασκευή του γνωστού παραδοσιακού τραγουδιού) και "Μήπως έχεις φωτιά" (σε στίχους και μουσική του αγαπημένου τραγουδοποιού
Σπύρου Γραμμένου) παλιότερα κομμάτια της αλλά και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών μελωδιών, έχει φτιάξει ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα.
Ταυτόχρονα θα παρουσιάσει καινούρια τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της ενώ δεν θα λείψουν και οι guests έκπληξη που θα την συντροφεύσουν μουσικά πάνω στην σκηνή καθώς θα σβήνει τα κεράκια από την τούρτα της.
Παίζουν οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου: Πιάνο-Ενορχηστρώσεις
Τάσος Γουσέτης: βιολί- βιόλα-μαντολίνο
Πέτρος Κρεμυζάκης: μπάσο
Στέλιος Παύλου: Drums
Φωτογραφία αφίσας: Δημήτρης Μακρής